Maaike van Rijn
BeeldendkunstenaarCursus/ Open atelier

Deze cursus heeft voor ieder wat wils. Zowel voor beginners als gevorderden is er ruimte om een eigen ontwikkeling door te maken.

Voor beginners zal er in eerste instantie door middel van gerichte opdrachten worden gewerkt aan de basisbeginselen van het tekenen. Goed leren kijken is één van die basisbeginselen. Volgens een speciale methode zal er veel getekend worden naar de waarneming. Losse voorwerpen, je eigen hand of gezicht of een stilleven zijn daarbij onderwerpen. Ook zal er aandacht zijn voor verschillende materialen en het tekenen naar eigen fantasie. Uiteindelijk is het de bedoeling van de cursus om tot een zelfstandig kunstwerk te komen.

Voor gevorderden is er ruimte om aan eigen projecten te werken. De begeleiding zal dan bestaan uit het oplossen van problemen, advies over compositie en kleur en hulp bij het bepalen van een onderwerp. Ook kunnen degenen met meer ervaring natuurlijk meedoen aan de opdrachten.

Heb je zin om te schilderen en neem je er thuis niet de tijd voor? Ben je toe aan een avond voor jezelf en dan in cursusverband gestimuleerd worden tot het maken van mooie kunstwerken? Kom dan naar deze cursus! • max. 6 personen

Woensdag 14.00 - 16.30 uur • 12 lessen • start 8 januari 2020  • €  240,-
Aanmelden cursus/ meer info

 

 

Workshops
Schilder/ tekenen op de golven van de Natuur 
Door het maken van een compositie op papier of doek volgen we de vormen van de natuur. 

De workshops worden elke eerste weekend van maand gegeven, de zaterdag of zondag naar keus • 14.00 uur - 16.30 uur • max. 6 personen
€  45,- p.p. inclusief materiaal
Aanmelden workshop/ meer info

 Workshops op maat? Workshops met vriendinnen of heeft u een zussen dag? Dikke dames, Picasso of je eigen huisdier schilderen. Er is veel is mogelijk, mail mij  voor meer informatie.